За нас

Chalga.bg е новаторски уеб сайт в българското интернет пространство.Платформата е създадена в съответствие със законодателството на Република България, предназначена е да дава възможност на своите потребители да осъществят контакт по между си, да комуникират, организират и планират нощния си живот. Предоставя възможно най-пълен и синтезиран вид информацията за събитията и клубовете където се слуша поп-фолк или позната като „чалга”.


В обновената ни версия на сайта даваме възможност на нашите потребители да се регистрират и изградят своя собствена компания от купонджии с които да се забавляват, при това с различните типажи от чалга бранша - фенове, певици, танцьори, бармани и др.


Постарали сме се да не Ви липсва уюта на любимите ви чалга заигравки, като може да хвърляте салфетки, питиета, барабанчета, и то онлайн - нещо което никой друг сайт никога не е предоставял.


И за капак  - задавате текущ статус на настроението Ви -дали искате да пиете, дали сте го направили вече...задавайте статусите си на воля :)


Присъединете се към нашия обновен сайт и нека се забавляваме заедно!!!