Новини

Звездите на “Планета” сложиха начало на морските партита

Звездите на “Планета” сложиха начало на морските партита

Звездите на телевизия “Планета” вече поставиха началото на горещите летни партита край морския бряг, въпреки студеното и дъждовно време навън. През тази седмица, част от най-обичаните и популярни изпълнители, гостуваха в актуалните клубове на родното Черноморие. Пръв, на север, страстите нажежи Константин, който на 25 май бе музикален гост на абитуриентите, избрали да празнуват в Златни пясъци. На следващия ден, там бе и Галена, която също подари незабравимо морско парти на всички гости с едни от най-горещите хитове в репертоара си. 

 

В морската столица, Варна пък, официален гост за откриването на сезона Лято 2014 бе Музикалният идол на 2013 – Анелия. Купонджийските страсти продължиха и в следващите вечери, когато гост в един от хитовите нощни клубове във Варна бе и Преслава.

 

Седмица по-рано, звездата на “Планета” зарадва с хитовете си и почитателите на поп-фолка на юг, които бяха избрали да посетят Слънчев бряг. В най-предпочитания курорт по Южното Черноморие тази седмица гостува и един от младите, но все по-популярни изпълнители на “Пайнер” – Фики.

Svejo