Новини

РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТКО ДИМИТРОВ В NIGHT FLIGHT

РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТКО ДИМИТРОВ В NIGHT FLIGHT


Петко Димитров събра близки и приятели през уикенда за рождения си ден.

По традиция, мястото на купона бе NIGHT FLIGHT, където неговият мениджър чества най-личния си празник вече няколко години.

Този път се наложи тържеството да бъде отложено с няколко дни и вместо в сряда, 13 август, Петко и приятели поляха раждането му в събота срещу неделя.

Рожденият ден се превърна в горещ купон в лятната августовска нощ.

Сред гостите на Димитров се откроиха звездите от „Денсинг Старс” Петьо Стоянов и Петя Димитрова, Иван Несторов-Абемата, Неделяна Христова-Нел от „Музикална академия”, Щерьо Арабаджийски…

Редом до рожденика блестеше прелестната му половинка Яна Димитрова.

Гостите на съпруга й с право констатираха, че майчинството се отразява благоприятно на трикратната шампионка по танци. Освен, че се е разхубавила, Яна е върнала предишната си форма и вече е готова за новото си предизвикателство – школата по танци, която открива в София наесен.

За рождения си ден Петко Димитров получи много поздравления. С sms-честитки се отчетоха и най-големите поп фолк звезди Галена, Преслава, Анелия… Галена обеща да вдигне наздравица за Петко на 4 септември, когато се завръща на сцената на NIGHT FLIGHT, за да открие новия сезон.Същинският купон избухна два часа след полунощ, когато персоналът на топклуба изненада мениджъра си с торта, шампанско и огнени фонтани. Разбира се, по съвременен български обичай, рожденикът бе обилно „изкъпан” от дъжд от салфетки. Нел, която от сряда до събота пее в единствения пиано бар на открито BAR FLIGHT, пък направи своя дебют и на сцената на NIGHT FLIGHT, откъдето цяла нощ поздравява Димитров.

 

Екипът на CHALGA.BG поднася поздравленията по-случай празника!

 

 

 

Svejo