Новини

Номинации за “Певица на 2013”

Номинации за “Певица на 2013”


И тази година, на 12-тите Годишни музикални награди на “Планета” ТВ, една от най-оспорваните категории ще бъде за “Певица на 2013”. Миналата година за “Изпълнител на годината” бе обявена Анелия, която и тази година ще се бори за награда в тази най-желана категория. 2013 г.  бе особено успешна за звездата, която ни зарадва с няколко хитови проекта - “Аз и ти”, “Искам те, полудявам” и “Предадох те”. Освен Анелия, номинирани са и Галена, Глория, Джена, Емилия и Преслава, които ще се борят за подкрепата и вота на феновете.Галена попада сред номинираните звезди съвсем заслужено, след като през 2013 поднесе поредица от успешни песни и клипове.


За Глория годината също бе успешна, а албумът с народни песни, който издаде, й донесе номинация и за “Фолклорен албум на 2013”.


С трите си проекта “Кой ме събра с тебе, “Как не се уморих” и “Истината”, Джена също си заслужи място сред претендентките за титлата “Певица на 2013”.


През изминалата година Емилия работи много усърдно, като зарадва феновете с четири прекрасни проекта - “Кукла”, “Ти си ми”, “Ако си звезда” и “Оставаш сам”.


Своето заслужено място сред номинираните изпълнителки заема и Преслава, която през 2013 ни поднесе две нови песни - “Скоро” и “Режим Неприлична”. През изминалата година някои от номинираните дами ни изненадаха и с чудесните дуетни песни “Няма да съм друга”, “Пий едно от мене” и “Кой”.

Svejo