Новини

DRAGANA MIRKOVIC снима клип на морето

DRAGANA MIRKOVIC снима клип на морето

Сръбската звезда DRAGANA MIRKOVIC пристига в България утре – 5 юни, с личния си майбах, за да снима клип на морето.

Певицата избра Черноморието като най-предпочитана дестинация за заснемане на видео към хитове от новия си албум „20“ и по-конкретно замъкът в Равадиново.

Внушителната постройка, напомняща замък от приказките за принцове и принцеси, се превръща във вдъхновение за DRAGANA. Самата тя притежава старинен замък от 12 век в Австрия, но споделя, че изключително я впечатлява новопостроената забележителност в Равадиново, която така силно наподобява средновековните замъци в Западна Европа, но също така и приказна картина като творение на изкуството.

Младата певица, издала вече 20 албума с многобройни хитове и клипове, залага на определен стил във всеки един от албумите си.

Последният й албум „20“ е юбилеен и съчетава идеята за космополитната жена, която държи на традициите и в същото време върви в крак с времето.

Затова образът на замъка е много добре избран от певицата не само в един клип, за да символизира трайното в изкуството, красивото и също така модерното, грандиозното.
DRAGANA MIRKOVIC ще гостува в хотел „Bilyana Beach” в Несебър.

Там ще отседне за три дни, за да заснеме клипа и да се наслади на морската атмосфера и на стария Несебър преди концерта си на 8 юни в София. Сръбкинята ще бъде и специален гост на Азис на откриването на диско клуб „Час Пик“ в Слънчев бряг.
Концертът на DRAGANA MIRKOVIC в София е на 8 юни, в зала 1 на НДК, от 20:00ч.
Билетите са на цени от 20 до 60 лева.
Можете да  закупите билети от Билетен център НДК, на касите на вериги магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg.

Svejo